Cursus inschrijven

Wil je jezelf bevrijden van stress?
Dat kan met EFT.

Wil je jezelf bevrijden van stress?
Dat kan met EFT.

Wat maakt EFT zo effectief?

Emotional Freedom Techniques, afgekort eft, is een wetenschappelijk bewezen en zeer effectieve behandelingstechniek waarbij je zachtjes klopt op een aantal punten op je gezicht en romp, waarbij je tegelijkertijd focust op een vervelende ervaring je korte zinnetjes uitspreekt. Het is gebaseerd op de principes van de acupunctuur in combinatie met de moderne wetenschap van het brein. 

Wanneer is deze cursus geschikt voor jou?

Na afloop van de cursus

Review

"Ik ben zo enorm opgeknapt door de cursus EFT. Ik sta lichter in het leven en heb gisteren zelfs een photoshoot gedaan. Dat had ik zonder de cursus nooit gedurfd!"

- Meta

Review

"De cursus was heel begrijpelijk en heeft me enorme verlichting gebracht. Ik ben er meer door tot mezelf gekomen."

- Miranda

Review

"Hoe het werkt, weet ik niet. Maar dat het werkt, weet ik wel!"

- Nellen

Review

"Ik raad de EFT cursus aan iedereen aan, omdat je de kloptechniek direct op elk moment zelf kunt inzetten. Het laat je angst verdwijnen!"

- Suzanne

Review

"Marian legt het super goed uit en na twee tot drie weken had ik het echt zelf in de vingers om elke elke dag te gebruiken."

- Monique

CURSUS EFT

‘Binnen een paar weken kreeg ik weer grip op mijn angstklachten.’

Bekijk de verhalen van EFT cursus, deelnemers Natascha, Elisabeth, Gilber en Monique leggen het je graag uit.Bekijk de verhalen van EFT cursus, deelnemers Natascha, Elisabeth, Gilber en Monique leggen het je graag uit.Bekijk de verhalen van EFT cursus, deelnemers Natascha, Elisabeth, Gilber en Monique leggen het je graag uit.

FAQ

EFT is een stresshanteringsmethode. Het is een fantastische methode om je emoties te leren reguleren. Het is bovendien gemakkelijk als zelfhulpmiddel toe te passen. 

Je kan het toepassen op acute stress en je kan er negatieve emoties en beperkende overtuigingen mee aanpakken. Je kan er ook oude pijn mee opruimen.

Hoe beter je kunt voelen, hoe beter EFT werkt. Wanneer je je hebt afgesloten van je gevoel, is het raadzaam eerst het contact met het gevoel/lichaam te herstellen, bijvoorbeeld met hup van een haptonoom.

In de cursus neem ik je stap voor stap mee en leer ik je in heldere duidelijk video’s hoe je EFT op jezelf kunt toepassen. Bovendien is de cursus heel informatief over wat stress nou eigenlijk is en waarom je stress ervaart.

In totaal bestaat de cursus uit 10 modules met in totaal 50 korte video’s. De cursus is in twee delen opgedeeld. in het eerste deel leer je de methode toepassen op acute stress. In het tweede deel leer je hoe je met deze methode oude pijn kunt opruimen. 

Je kunt me vragen stellen. Daarvoor kun je het contactformulier op de contactpagina gebruiken. Ik zal ook regelmatig een nieuwsbrief of vlog versturen met aanvullende informatie gebaseerd op de vragen die ik krijg. 

Wat mijn werk met cliënten me heeft geleerd is dat bijna iedereen in essentie met hetzelfde probleem rondloopt: zelfafwijzing.

Het goede nieuws is: daar is iets aan te doen. 

Het is niet nodig dat je bang of ongelukkig bent. Het is niet nodig dat je jezelf afvraagt of je wel goed genoeg bent. Ik ben al meer dan tien jaar actief als EFT-behandelaar en mindfulness-trainer, gespecialiseerd in angstproblematiek. Ik help mensen zichzelf te bevrijden van stress en zelfafwijzing. En al mijn ervaring deel ik in cursussen, boeken en andere handige producten en tools.

 

Reviews